* Wat nu?

Merken veranderen radicaal, en zetten alles op alles om een rol te blijven spelen op de markt. Hoe behoud je een voorsprong in een wereld waar dingen die vandaag belangrijk zijn morgen misschien totaal niet meer meetellen?

De Belgian Association of Marketing is dé plek waar marketeers samenkomen om helemaal mee te zijn met de ontwikkelingen in de sector en het verschil te maken. Voor de organisatie draait alles om 'Meaningful Marketing'. Wil jij in het nu blijven ronddobberen? Of creëren voor de toekomst?

media2

+ Voordelen

  • Deelname aan Expert Hubs
  • Toegang tot Member Exclusive content
  • Minstens 30 % korting voor evenementen, opleidingen en workshops van BAM
  • Exclusieve, gratis uitnodiging voor onze jaarlijkse BAM party
  • Maandelijkse marketingnieuwsbrief
  • Extra: abonnement op het weekblad Trends

/ SOLO lidmaatschap

Ben je een zelfstandige marketeer en helemaal klaar om samen met meer dan 550 professionals de sector te veranderen? Dan is het SOLO lidmaatschap geknipt voor jou.

Je krijgt de kans om deel te nemen aan unieke samenwerkingsprojecten. Bovendien krijg je toegang tot marketingcontent op maat en exclusieve informatie in het knowledge center. Zo kun je de 6 pijlers van Meaningful Marketing optimaal toepassen in jouw bedrijf. Wil jij de marketingsector mee vormgeven? Word vandaag nog lid.

Prijs: 450 euro excl. btw

/ Een voorsprong behouden

Het BAM netwerk is een belangrijke hub voor marketeers met elke mogelijke achtergrond om elkaar te ontmoeten, huidige praktijken ter discussie te stellen en een betekenisvolle impact te creëren voor de sector. Als marketeers wisselen we ideeën en standpunten uit om deze kernvraag te beantwoorden: wat kunnen we beter doen?

Klaar om in dialoog te gaan met Google, Facebook, Proximus en andere grote namen in de marketingbranche? Sluit je bij ons aan en ga vandaag nog van start.

? Vragen / Contact

Wil je graag weten welk lidmaatschap het best past bij je bedrijf en toekomstplannen? Neem gerust contact op met Sarah Vyverman - sarah.vyverman@marketing.be - 02 234 54 08

media2